2320
SPECIAL MEETINGS

In an effort to anticipate and respond to special circumstances which may
arise during district operations, the President of the Board of Education or an
member of the Board may call special and/or emergency meetings of the Board.
Notice of such meetings will be given at least 24 hours before the date of the
meeting to every Boar(f member. Ifless than a week in advance, public notice of
the meeting will be given to the extent practicable.

If, in an emergency, a special meeting is held before the twenty-four hour
notice can be given, each member may be asked to sign a waiver of notice. If all
members are present, however, the twenty-four hour notice may be waived by
unanimous action. No other business than that for which the meeting was called
shall be considered except by unanimous consent of the members present. Formal
action may be taken at a Special Board meeting. Minutes shall be kept. Special
Board meetings are open to the public.

Ref: Education Law §§1606; 2504; 2563
Open Meetings Law, Public Officers Law §§100 et seq.
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