

Daily Schedule for Ms. Sotelo's AM class.

8:00-8:10 (10 min)	Arrival-Greeting and Wash Hands
8:10-8:30 (20 min)	Breakfast
8:30-8:45 (15 min)	Morning Meeting (Circle Time)
8:45-9:15 (30 min)	Outside Social Time-Mainstream
9:15-9:30 (15 min)	Large Group (Circle Time Part II)
9:30-9:50 (20 min)	Small Group Activities/Centers (2 Groups)
9:50-10:30 (40min)	Facilitated Play/Interest Areas
10:30-10:45 (15 min)	Snack (Language Development)
10:45-10:55 (10 min)	Movement or Library
10:55-11:00 (5 min)	Dismissal



Daily Schedule for Ms. Sotelo's PM class

11:45-11:55 (10 min)	Arrival
11:55-12:15 (20 min)	Lunch
12:15-12:30 (15 min)	Opening Circle
12:30-1:10 (40 min)	Facilitated Play/Interest Areas
1:10-1:25 (15 min)	Large Group/Circle Time II
1:25-1:45 (20 min)	Small Group Activities/Centers (2 groups)
1:45-2:00 (15 min)	Snack (language Development
2:00-2:30 (30 min)	Outdoor Social Time
2:30-2:40 (10 min)	Movement or Library
2:40-2:45 (5 min)	Dismissal